Χειρουργικη στοματος Εξαγωγες

Χειρουργική Στόματος - Εξαγωγές Δοντιών

Κατά την εκτέλεση χειρουργικών πράξεων στα μαλακά και σκληρά μόρια της στοματικής κοιλότητας του ασθενή είναι πρωταρχικό μας μέλημα ο σωστός σχεδιασμός της επέμβασης και η ελάχιστη απώλεια ιστών. Συνυπολογίζεται το ιατρικό ιστορικό του ασθενή, η γενική κατάσταση της υγείας του καθώς και η φαρμακευτική αγωγή στην οποία τυχόν υποβάλλεται. Επίσης μεριμνείται η αποκατάσταση της περιοχής όπου έγινε η εξαγωγή με ειδικά υλικά (π.χ. σπόγγους κολλαγόνου, μοσχεύματα, ράμματα), για την ομαλότερη επούλωση των ιστών με ταυτόχρονη διατήρηση του όγκου της φατνιακής ακρολοφίας.

Μετά το πέρας αυτής, χορηγούνται κατάλληλες οδηγίες προς τον ασθενή και εφόσον απαιτείται, φαρμακευτική αγωγή.

Κατά τη διαρκεια της επέμβασης τηρούνται τα πρωτόκολλα αποστείρωσης, και ο ασθενής βρίσκεται υπό τοπική αναισθησία ώστε η διαδικασία να είναι εντελώς ανώδυνη.

Ένας φρονιμίτης μπορεί να έχει ανατείλει (εμφανιστεί στο στόμα) φυσιολογικά και να υπάρχει χώρος για αυτόν. Μπορεί να υπάρχει αλλά να δημιουργεί προβλήματα και ενοχλήσεις και μπορεί να ανατέλλει με «λανθασμένη» φορά.

Στο ιατρείο μας πραγματοποιούνται εξαγωγές εγκλείστων και ημιεγκλείστων φρονιμιτών, ανώδυνα, με στόχο την ελάχιστη μετεγχειρητική ενόχληση του ασθενή.

Σε περιπτώσεις όπου κριθεί ότι υπάρχει ανάγκη για ακόμα πιο εξειδικευμένη αντιμετώπιση ειδικών χειρουργικών περιστατικών, η κλινική μας συνεργάζεται με εξειδικευμένους γναθοχειρουργούς, ώστε να επιτύχουμε την καλύτερη θεραπεία για τον ασθενή.

Copyright © All rights reserved | This site is made with by Colorlib