Προσθετικη

Προσθετική Δοντιών

Ακίνητη Προσθετική

Στεφάνες-Επένθετα-Υπερένθετα

Πολύ τερηδονισμένα, ενδοδοντικά θεραπευμένα (απονευρωμένα) δόντια και δόντια που κινδυνεύουν από κάταγμα, «προστατεύονται» με την κάλυψή τους από τις κατάλληλες προσθετικές εργασίες.

Γέφυρες επί φυσικών δοντιών και επί εμφυτευμάτων

Σε απώλεια ενός ή περισσότερων δοντιών καλούμαστε να αποκαταστήσουμε τη νωδότητα όχι μόνο για αισθητικούς αλλά και για λειτουργικούς λόγους.

Η απώλεια της οπίσθιας στήριξης (πίσω δοντιών) προκαλεί πλήθος προβλημάτων τόσο στα πρόσθια δόντια τα οποία χρησιμοποιούνται λανθασμένα για μάσηση της τροφής όσο και στις αρθρώσεις της κάτω γνάθου και στους μύες του προσώπου

Οι γέφυρες μας δίνουν τη δυνατότητα να γεμίσουμε κενά μεταξύ των δοντιών προσφέροντας αισθητική, μασητική ικανότητα αλλά και προστασία των υπαρχόντων δοντιών από την καταπόνηση και καταστροφή.

Στην κλινική μας πραγματοποιούνται θεραπείες χρησιμοποιώντας τα πλέον ανθεκτικά, σύγχρονα και αισθητικά υλικά αποκαταστάσεων, σε συνεργασία με εξειδικευμένα οδοντοτεχνικά εργαστήρια. Η επιλογή γίνεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενή και οι αποκαταστάσεις μπορεί να είναι μεταλλικές με κάλυψη από αισθητική πορσελάνη ή εξολοκλήρου από σύγχρονα ολοκεραμικά συστήματα.

Κινητή Προσθετική

Όταν δεν υπάρχουν αρκετά και ικανά δόντια να στηρίξουν μια ακίνητη-σταθερή προσθετική εργασία (γέφυρα) τότε λύσεις μας δίνει η κινητή προσθετική.

Οι ολικές και οι μερικές οδοντοστοιχίες αν και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι οι πρώτες μας θεραπευτικές επιλογές, αποτελούν εδώ και δεκάδες χρόνια τη λύση σε εκτεταμένη απώλεια δοντιών.

Μάλιστα με την τοποθέτηση μόνο δύο ή τεσσάρων εμφυτευμάτων είναι δυνατό να εξασφαλίσουμε ακόμα μεγαλύτερη σταθερότητα στις κινητές οδοντοστοιχίες (επιεμφυτευματικές οδοντοστοιχίες).

Copyright © All rights reserved | This template is made by Colorlib