Αισθητικη Οδοντιατρικη

Αισθητική Οδοντιατρική

«Η ομορφιά είναι δύναμη. Ένα χαμόγελο είναι το ξίφος της»   John Ray

Το χαμόγελο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μας, τη διάθεση, την ελκυστικότητα αλλά και την υγεία μας. Εκτός απ το χρώμα, σημασία έχουν: η αρμονία, το σχήμα, η φωτεινότητα, η ένταση του χρώματος, η συμμετρία, η ισορροπία και η σχέση των δοντιών με το πρόσωπο του ασθενή. Οδοντική λεύκανση στο ιατρείο και στο σπίτι με ειδικούς νάρθηκες, όψεις ρητίνης και όψεις πορσελάνης είναι μερικά από τα «όπλα» μας για την δημιουργία όμορφων, φυσικών και λαμπερών χαμόγελων.

Λεύκανση

«Κίτρινα ή δυσχρωμικά δόντια; Μπορούμε να βοηθήσουμε»

Η καθημερινή κατανάλωση τροφών και ροφημάτων με χρωστικές ουσίες, το κάπνισμα, το πέρασμα των χρόνων αλλά και ο τύπος των δοντιών καθορίζουν το χρώμα τους και πολλές φορές αυτό το χρώμα δεν ικανοποιεί τις αισθητικές μας απαιτήσεις.

Με την επαγγελματική οδοντιατρική λεύκανση αφαιρούνται αυτές οι χρωστικές και μπορείτε να αποκτήσετε πιο λευκό, φωτεινότερο χαμόγελο με την ελάχιστη δυνατή παρέμβαση. Η διαδικασία της λεύκανσης είναι ασφαλής καθώς τηρούνται τα απαραίτητα πρωτόκολλα, είναι άνετη για τον ασθενή, και είναι η πιο συντηρητική διαδικασία που ακολουθείται για την βελτίωση της αισθητικής του χαμόγελου, καθώς δεν επεμβαίνουμε καθόλου στα δόντια.

Σημειώνεται ότι για να πραγματοποιηθεί η λεύκανση πρέπει τόσο τα δόντια όσο και τα ούλα να είναι υγιή, για να πετύχουμε τη μέγιστη δυνατή βελτίωση του χαμόγελου.

Όψεις

Η δυσαρέσκεια στο χαμόγελό μας μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις σε κάθε στιγμή της ζωής μας. Η αισθητική οδοντιατρική είναι εδώ για να χαρίσει στον καθένα το χαμόγελο που του αξίζει για να έχει αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Οι όψεις ρητίνης και πορσελάνης μας δίνουν τη δυνατότητα να αποκαταστήσουμε ατέλειες όπως διαστήματα μεταξύ των δοντιών, στροφές, δυσχρωμίες και ανωμαλίες μεγέθους με ελάχιστη ή και καθόλου παρέμβαση (τρόχισμα) στα δόντια.

Χάρη στις σύγχρονες μεθόδους συγκόλλησης και στα αισθητικά υλικά, οι όψεις ρητίνης μπορούν να βελτιώσουν άμεσα το χαμόγελο σε μόλις ένα ή δύο ραντεβού με χαμηλότερο κόστος σε σχέση με τις όψεις πορσελάνης.

Οι όψεις πορσελάνης ή όψεις από άλλα κεραμικά συστήματα, αποτελούν μια ακόμα πιο ανθεκτική στο χρόνο και στις δυνάμεις της μάσησης λύση σε σχέση με τις όψεις ρητίνης. Σε συνεργασία με εξειδικευμένους οδοντοτεχνίτες γίνεται η κατασκευή εξατομικευμένων όψεων, που ταιριάζουν με το μοναδικό χαμόγελο του κάθε ασθενή και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Η τακτική συντήρηση των όψεων (καθαρισμός και έλεγχος),θα εξασφαλίσει τη μακροβιότητά τους στο χρόνο αλλά και την αισθητική τους.

Copyright © All rights reserved | This template is made by Colorlib